feb 07
Algemene Leden Vergadering

Beste TVK-ers, 

Op maandag 12 maart 2018, om 20.00 uur vindt de jaarlijkse ledenvergadering plaats in de kantine van TVK. 

Je bent van harte welkom vanaf 19.30 uur en vergadering zal van start gaan om 20.00 uur. 

Zie hieronder de agenda en notulen

1. Opening 

2. Gastspreker Serge Bos van Rekre Sport

3. Mededelingen 

4. Ingekomen stukken

5. Vaststellen notulen ALV d.d. 21 maart 2017

Notulen ALV 2017.pdf

6. Jaarverslag 2017 Bestuur

7. Jaarrekening 2017 Penningmeester (te presenteren tijdens de vergadering).

8. Verslag Kascontrole-commissie.

9. Vaststelling Kascontrole-commissie aftredend Gea Venema

10. Decharge bestuur

11. Vaststelling begroting 2018 (te presenteren tijdens de vergadering).

12. Bestuur mutaties 
Aftredend en niet herkiesbaar in 2018: Rob de Jong
Aftredend en herkiesbaar in 2018: Dre Maas, Esther Maas, Karin van Staveren

13. Commissiemutaties

14. Rondvraag

15. Sluiting

Namens het Bestuur van Tennis Vereniging Kudelstaart,

Cindy Koens
Secretarisaug 22
Clubkampioenschappen 2017

Beste leden,

Vorige week maandag zijn we gestart met onze clubkampioenschappen. Elke avond de banen vol van 19.00 tot zo 22.30 uur en veel publiek rond de banen. Supergezellig en mooie wedstrijden.

Jeugd

Afgelopen zaterdag hebben de eerste jeugdleden hun wedstrijden gespeeld. Op baan 5, onder toezicht van veel belangstellenden speelden de jeugdleden hun wedstrijden en werd de eerste clubkampioen van 2017 bekend. Bij een vol terras werd Tygo Heemskerk als clubkampioen gehuldigd en ontving zijn prijzen. Gefeliciteerd Tygo. Ook waren er door de jeugd 2 kaarten voor de Efteling te winnen bij de grabbelton. Luuk van Geene, die aangaf dat hij er vaak was geweest, maar er heel graag wel weer een keer heen wilde, vond de juiste racket sleutelhanger en won de kaarten. Hij neemt zijn vriend Teun Lentjes mee. Gefeliciteerd Luuk.

Senioren

Afgelopen week zijn er al heel wat wedstrijden gespeeld in alle poules. Alles loopt aardig op schema en alle wedstrijden voor de komende week zijn ook gepland. Zoals eerder gemeld, zijn de vakantiegangers van de eerste week, nu weer terug en moeten vol aan de bak. Soms wel 2 x op een avond. Er is in het programma daardoor zeer beperkt ruimte om wedstrijden te verschuiven. Kijk dus graag eerst zelf naar mogelijkheden om iets te regelen voordat u bij ons aanklopt.

Italiaanse pizza-avond

Over geslaagde onderdelen gesproken!!! Wat hebben we een ongelooflijk gezellige en drukke pizza-avond gehad. Ruim 100 mensen hebben genoten van een pizza en heerlijk schepijs. Heel veel positieve reacties hebben we gekregen en wie weet, wordt het volgend jaar wel weer herhaald. Speciale dank aan Nelleke, Marlies, Paula en Danielle die alles perfect hebben verzorgd.

Finaleweekend

Net zoals andere jaren, is het opgeven van verhinderingen in het finaleweekend, niet mogelijk. Wij hebben dan de absolute ruimte nodig om alle wedstrijden te kunnen plannen. Dat is vooral van groot belang voor die leden die in meerdere onderdelen halve finales en/of finales moeten spelen. Er zijn leden die verzoeken doen om op bepaalde tijden (nog) niet te spelen. Wij kunnen dat eventueel noteren, maar kunnen geen enkele garantie geven dat we ons daaraan kunnen houden. Met de nadruk op kunnen, want we willen best meedenken. We maken het programma voor vrijdag, zaterdag en zondag zsm bekent, maar reken er niet op dat dat, zoals u nu misschien gewend bent, een aantal dagen van te voren is.

Tot ziens op en rond de banen en groet, ClubKampioenschapCommissie​

Voor de schema's​ en uitslagen klik op het logo van Toernooiklapper:


Voor de foto's klik op onderstaande afbeelding:

IMG_4138.jpg

jul 13
Open Dag!

Kennis maken met Tennisvereniging Kudelstaart (TVK)?

Kom naar de open dag!

Tennisvereniging Kudelstaart houdt zaterdag 15 juli a.s. een open dag. Locatie: Bilderdammerweg 1231 in Kudelstaart.

Doe mee aan de clinics!

Jong en oud is van harte welkom vanaf 10.00 uur op het tennispark. Voor alle tennissers, of je nu net begint of al een tijdje meedraait, zijn er twee tennisclinics georganiseerd.

Tennisclinic 1 start om 10.30 uur. Tennisclinic 2 start om 12.30 uur. Tussen de clinics in, kun je de hele dag vrij spelen. Wij hebben rackets op voorraad, dus iedereen kan meedoen.

Nieuwsgierig?

Dan zien we je graag op 15 juli a.s.. Laat je de recreatiecommissie even weten dat je komt en met hoeveel personen, via tennis@tvkudelstaart.nl​?


jun 07
Zomerlidmaatschap

Tijdens de zomerperiode maken wij het mogelijk om voor sporters met een zomerstop (voetbal, handbal, korfbal etc.) bij TVK een balletje te komen slaan.

Wat hebben wij de zomerleden te bieden:

  • Full membership bij TV Kudelstaart voor de periode 15 juni tot en met 15 september
  • Lidmaatschap bij de KNLTB, hiermee mogen de zomerleden ook meedoen aan de officiële KNLTB toernooien in de omgeving
  • 1x volgen van een tennisclinic (datum is nog in te plannen)
  • Mogelijkheid om mee te doen tijdens het altijd gezellige recreatiecommissie toernooi op 24 juni
  • Mogelijkheid om mee te doen aan het Open Toernooi en de clubkampioenschappen bij TV Kudelstaart
  • Ons clubblad de Smash

Voor dit sportieve pakket vragen wij een bijdrage van € 70,00.

Nog geen racket? Dan kunnen wij dat voor jou regelen. Voor € 10,00 kunnen wij een leuk racket aanschaffen, geen gepersonaliseerde zoals Federer heeft, maar wel een kwalitatief goed exemplaar om deze zomer mee door te komen.

Klik voor het inschrijfformulier op deze link: http://www.tvkudelstaart.nl/clubinfo/lidmaatschap
Voor de goede orde, omdat dit een lidmaatschap is voor een beperkte periode hoef je geen bardienst te draaien. 

Natuurlijk vinden wij het wel gezellig als je na afloop van een sportieve wedstrijd bij ons in het clubhuis een drankje komt drinken, je kunt betalen met pin of je kunt een betaalkaart voor € 10,00 aanschaffen.


apr 25
Inschrijving Open Toernooi 2017

​Open Dubbeltoernooi Kudelstaart 2017

De inschrijving voor het Open Dubbeltoernooi Kudelstaart is weer geopend. Het toernooi vind plaats van zaterdag 22-07 t/m 30-07. Inschrijven kan t/m 09-07. Klik hieronder op het logo voor het inschrijfformulier.
feb 12
Geen wachtlijst meer

Warm welkom bij Tennisvereniging Kudelstaart

Tennisvereniging Kudelstaart (TVK) heet nieuwe leden van harte welkom. Na jarenlang een ledenstop te hebben gekend, is het in 2017 weer mogelijk om lid te worden van de vereniging.

TVK is een vereniging met een recreatief karakter. Door dit recreatieve karakter en het feit dat de vereniging afhankelijk is van vrijwilligers, is er een grote betrokkenheid van leden binnen de club. Niet voor niets dat TVK haar contributie zeer aantrekkelijk kan houden. Sterker nog: TVK kent de laagste contributie van de omtrek.

Onlangs heeft een team van enthousiaste vrijwilligers het clubgebouw opgeknapt, zodat deze weer voldoet aan de laatste eisen. En het een heerlijk plek is om zowel voor als na een sportief rondje tennis gezellig samen te zijn. Dankzij de vrijwillige inzet kent TVK ook lage consumptieprijzen.

Tennisleraren Wim Hulsbos en Mark Pothuizen zorgen er met hun lessen voor dat iedereen 'goed beslagen' op de baan kan staan.

De tennisvereniging heeft de beschikking over 7 kunstgrasbanen, waar het hele jaar door op gespeeld kan worden als de weeromstandigheden dit toelaten.