​Communicatie

Welkom op de pagina van de communicatie commissie.

De communicatie commissie bestaat uit 8 leden;  Eva Verburg (voorzitter), Louise de Bok, Joyce van der Zee, Gabriëlle van Leeuwen, Marije Noordijk-Dijksman, Antoinette Wijnands en Diana Bon

CommunicatieCommissie1.jpg ​

Ieder kwartaal maken wij met veel plezier de SMASH. Een ieder binnen onze commissie heeft zijn eigen taken.

Robert heeft zijn eigen column.

Joyce en Gabriëlle dragen zorg voor de informatie van de vaste rubrieken zoals, De Volley, Sponsor aan het woord, de strip, WhatsApp, "Raad wie hier staat" etc…
Joyce en Diana Bon dragen zorg voor de distributie van de Smash en zorgen dat alle vrijwillige bezorgers de Smash op tijd in jullie bus kunnen doen. 

Janny doet de rubriek "nieuw bij TVK" en onderhoud contact met bestaande sponsors en zoekt naar nieuwe sponsors. Zonder sponsors geen Smash! 

Louise doet de opmaak van de Smash, zoekt goed beeldmateriaal voor bij diverse items en zorgt ervoor dat alle items die binnen komen door Joyce en Gabriëlle worden geredigeerd. En niet geheel onbelangrijk, dat alles van de andere commissies op tijd binnen is.
Antoinette doet de opmaak van de Smash, zorgt voor goed beeldmateriaal en schrijft regelmatig ook een stukje voor de Smash. Verder hebben we een aantal 'losse' verslaggevers zoals Aart en Charlotte die met 'vaste' regelmaat hun plaatsje in de Smash vullen met hun belevenissen.

Naast de Smash valt ook de website onder verantwoording van de commissie communicatie. Erik Wigbout doet het beheer in samenwerking met Jos en Cindy.

Heb jij al de TVK facebook pagina geliked? Ook hier vindt je diverse informatie en leuke foto's van de evenementen die gehouden worden bij TVK.

Heb je een leuk idee, zit je met een vraag of wil jij sponsor worden?
Mail dan naar communicatie@tvkudelstaart.nl

De redactie ​