​Competitie

Competitie spelen is voor veel spelers en verenigingen een van de hoogtepunten van het seizoen. Voor spelers betekent competitie spelen een teamprestatie neerzetten, onderlinge concurrentie en trainen voor een doel. Ook voor verenigingen is de competitie belangrijk. Niet alleen omdat het veel sfeer en gezelligheid op de club brengt, maar ook omdat competitie spelen voor verbinding tussen de leden zorgt. En verbinding betekent binding met de club en behoud van spelers voor de vereniging.

Niet voor niets spelen er in Nederland zo'n 215.000 KNLTB leden competitie, door heel het land en in verschillende vormen.

Door TVK worden zowel de voorjaarscompetitie als de najaarscompetitie aangeboden. Houdt voor inschrijving de website in de gaten.

De competitie commissie bestaat uit:

Esther Maas en Wendy v.d. Wal - Maas​
E-mail: competitie@tvkudelstaart.nl

Wendy en Esther.jpg 

Ook onder competitie vallen:

De interne wintercompetitie. Hierin strijden gemengde koppels tegen elkaar. Deze competitie wordt in de wintermaanden 1 keer per maand gespeeld. Houdt de website in de gaten voor inschrijving. Deze competitie wordt georganiseerd door Marc Bruining.

De Haarlemmermeercompetitie (voorheen mattenkloppen). Hierbij wordt gespeeld op donderdagochtend in de periode van 9 april tot 24 september. 8 wedstrijden uit en 8 wedstrijden thuis tegen verschillende verenigingen uit de Haarlemmermeer. Er wordt altijd om 09.00 uur begonnen en daarna wordt er gezellig een kop koffie of thee gedronken. Voor 12.00 is iedereen altijd weer thuis. Deze competitie wordt georganiseerd door Trees de Vries en Pascalle Raadschelders. Zij versturen ook de uitnodigingen aan de leden die mee kunnen spelen aan deze competitie (dames senioren).