De foto's van het kamp 2017 staan online!

​Bekijk de foto's hier​


Het kamp van 2017 is mede mogelijk gemaakt door onder meer de volgende sponsoren:

KeesJacobsKeurslager_logos3x_advertenties.pdf

IMG-20170630-WA0008.jpg

Sligro10kleur.jpg

Logo_FullColour.jpg

Schermafbeelding 2017-07-01 om 08.30.25.png

Let op: aankomend weekend is het tennispark van vrijdag 30 juni 15:00uur tot zondag 2 juli 20:00uur gesloten in verband met het jeugdkamp.


 
TV Kudelstaart doet mee aan Team:Fit!
De kantine bij TVK voldoet aan de richtlijnen van het Voedingscentrum, de Richtlijnen Gezondere Kantines. Jaarlijks wordt de kantinescan uitgevoerd en teruggekoppeld aan het bestuur.

WhatsApp Image 2017-04-20 at 23.03.20.jpeg


Tenniskamp 2017

kamp.jpeg

Speelschema jeugdcompetitie vrijdag


Jeugd​

De jeugdcommissie van TVK kan omgeschreven worden als een drukke, enthousiaste, veelzijdige commissie! Altijd druk in de weer om onze jeugdleden zoveel mogelijk te laten tennissen door middel van een breed scala aan toernooitjes en andere activiteiten.

Ons team bestaat uit Karin, Marjolein, Ingrid, Xiao, Joyce, Jos, Inge en Jordi. Een mooie mix van oud-jeugdleden, ouders van de huidige jeugd, en een paar nieuwe leden die graag iets voor onze club willen betekenen. Ieder verantwoordelijk voor zijn of haar eigen taak binnen de JC, waardoor we een veelzijdig aanbod aan onze jeugd kunnen aanbieden.

Wat te denken van het Ouder-Kind Toernooi. Elk jaar weer een populair onderdeel onder onze jeugdleden. Vele kids willen het graag samen met hun vader/moeder/opa/oma/oom/tante opnemen tegen een ander jeugdtalent met zijn/haar dubbelpartner. In pouletjes vorm worden de onderlinge krachten met elkaar gemeten, waarbij uiteindelijk op de grote finaledag enkele koppels tot koningskoppel kunnen worden gekroond.

Elk jaar wordt er ook veelvuldig ingeschreven voor de voorjaarscompetitie. De jeugdcompetitie is vorig jaar volledig op de schop gegaan en in een compleet nieuwe vorm teruggekeerd. In plaats van leeftijdscategorieën worden kids nu op kleur ingedeeld. Het was even wennen aan het nieuwe concept, ook voor ons, maar we kunnen nu zeggen dat ook wij volledig achter deze nieuwe vorm van wedstrijdbeleving staan. Het tennis wordt door wat aanpassing op de bestaande spelregels veel meer spelenderwijs beleeft.

Verder heeft onze JC een nieuw, regionaal tennistoernooi in het leven geroepen: de Westeinder Jeugd Kampioenschappen. Bedoeld voor alle jeugdleden van TVK, TV Leimuiden, All Out en TV Rijsenhout. Elk jaar in de Meivakantie strijden de kinderen onderling om wie zich de beste speler mag noemen van deze vier verenigingen, allen liggend aan de Westeinderplas.

Maar…verreweg ons meest populaire activiteit is natuurlijk ons beroemde Tenniskamp. Om het jaar staan er vele kids te trappelen om aan dit kamp deel te mogen nemen, wat altijd voor een reservelijst zorgt. Een weekend lang worden de kids vermaakt met verschillende spellen, veelal gerelateerd aan het tennis. En hoe spannend is het om een weekend lang met z'n allen in een grote tent op het tennispark te mogen blijven slapen??!!

Al deze activiteiten worden met vol enthousiasme georganiseerd maar nemen ook behoorlijk wat tijd in beslag. We zijn daarom altijd op zoek naar enthousiaste mensen die ons daarbij kunnen assisteren. Heb je leuke ideeën voor de JC, ken je iemand die perfect in ons team zou passen, of denk je zelf een goede toevoeging te zijn voor onze commissie, laat het ons weten.

Wil je meer weten over onze activiteiten, kijk hiernaast in het submenu voor een getailleerde omschrijving. En heb je vragen of opmerkingen, stuur gerust een mailtje naar jeugd@tvkudelstaart.nl of vraag het aan een van ons als je ons tegen het lijf loopt op het park!