Schiphol bestaat 100 jaar en daarom maakt het Schipholfonds dromen van jeugdige sporters waar!

TVK heeft de hulp van de jeugdleden nodig!

Mis jij materialen bij TVK om goed te kunnen sporten met je vrienden? Dan kun je nu bij het Schipholfonds geld vragen en wie weet hebben jij en TVK geluk en komt jouw wens uit! Er is in totaal € 100.000 beschikbaar!

Wat kan je allemaal vragen aan het Schipholfonds?

We kunnen niet alles opnoemen maar hier zijn een hoop voorbeelden:
pionnen, een tennisballenkanon, ballen, oefenmateriaal, doeltjes, conditietrainingmaterialen, een tafeltennistafel, enz. Het moet wel voor TVK zijn en niet voor jouzelf!

Je hebt bedacht wat je wilt vragen en wat dan?

Eerst vraag je aan TVK of wij het ook goed vinden dat jij jouw wens opstuurt. Je hebt namelijk de toestemming nodig van een bestuurslid van TVK.

Dan ga je uitzoeken wat het kost en waar je het kunt kopen of bestellen. Je vraagt aan de winkel of de leverancier een prijsopgave. Daarop staat wat jij wilt kopen, hoeveel het kost en wanneer ze het kunnen leveren.

Onderaan de pagina van Het Schipholfonds​ zie je een aanvraagformulier staan. Klik daarop en je ziet een formulier dat je helemaal moet invullen. Schrijf duidelijk op wat jouw wens is en waarom. Op deze pagina vind je trouwens ook de uitgebreide informatie voor deze actie.

Dan stuur je het formulier op: 
via e-mail: 100jaar@schipholfonds.nl 

(Kan ook per post: Stichting het Schipholfonds, Postbus 112, 1390 AC Abcoude).

Vergeet niet om ook de prijsopgave mee te sturen!

Let op: zorg ervoor dat jouw aanvraag uiterlijk 25 maart 2016 bij ons binnen is. De aanvraag bij het Schipholfonds moet vóór 31 maart binnen zijn. Aanvragen die daarna komen doen niet meer mee.​