​Open Toernooi

Marijke Bosman en Wim Hulsbos organiseren al jarenlang (altijd in week 30) het TVK Open Dubbeltoernooi.

Elk jaar heeft de toernooicommissie niet te klagen over het enorme aantal inschrijvingen.  Wij zijn ontzettend blij dat ruim 500 personen uit de wijde omgeving de weg naar tennisvereniging Kudelstaart weten te vinden. Naast alle oude bekenden, ook altijd weer nieuwe gezichten.

Een bekend gegeven is dat ons tennispark wordt versierd volgens een elk jaar opnieuw te bepalen thema. We kunnen elk jaar rekenen op een grote ploeg vrijwillig(st)ers die paraat staan om van ons Open Toernooi een groot succes te maken. De getoonde bereidheid om op enigerlei wijze te willen meewerken aan dit negen dagen durende evenement, vinden wij bewonderenswaardig en getuigen van een uitzonderlijk groot verenigingsgevoel.
Marijke-en-Wim.jpg
Zoals jullie inmiddels wel weten, wordt elk jaar via ons open toernooi een goed doel financieel gesteund, want op deze manier even stilstaan en betrokken raken bij de helaas minder bedeelde medemens is volgens ons nooit een overbodige luxe.

Een gedeelte van het inschrijfgeld, aangevuld met een bijdrage van het bestuur van onze tennisvereniging, wordt hiervoor aangewend. 

Wim en Marijke zijn bereikbaar via: 0297-329640 of opentoernooi@tvkudelstaart.nl