​​Open Toernooi 2016

TVK GOES AMERICA was dit jaar het motto bij het open dubbeltoernooi van tennisvereniging Kudelstaart. Een weer fantastisch versierd tennispark, waar iedereen al van verre het Statue of Liberty kon aanschouwen, alsmede een prachtig aangelegde cactustuin en daarnaast veel  casino’s en speelautomaten en de overbekende trouwkapel  in Las Vegas.
Bij deze 23e editie wisten ruim 400 personen de weg naar ons tennispark te vinden, hetgeen resulteerde in ongeveer 300 wedstrijden. Veel wedstrijden waren erg spannend, getuige het grote aantal 3-setters en op gezette tijden veel publiek.

Er werd weer volop gebruik gemaakt van de door diverse koks bereide maaltijden en ook de natjes werden volop genuttigd. 
Hierdoor ontstond een uitermate gezellige sfeer rond de 7 banen, die TVK rijk is. 
Het humeur van de weergoden was tijdens dit 9 dagen durende evenement gelukkig maar avond van de leg, maar gelukkig is er dan altijd als back-up tennishal De Wildenhorst te Badhoevedorp, waar de banencapaciteit dusdanig groot is, dat het speelprogramma daardoor geenszins stagneert, omdat op 7 banen kan worden door getennist.

Kortom, weer een open toernooi, waarop door iedereen met trots kan worden teruggekeken.
Daarnaast weer veel TVK-ers in de diverse finales, zowel winnend als verliezend.​

Voor de uitslagen klik op het logo van Toernooiklapper. Via onderstaande foto zijn alle foto's van de finalisten te vinden, met namen en uitslagen van de finale.

                              IMG_2694.jpg

Klik op onderstaande foto voor alle foto's van het Open Toernooi.

IMG_1564.JPG