Uitnodiging 2019 Dames B- competitie.

Hallo allemaal

We hebben dit jaar weer nieuwe afspraken gemaakt met verschillende teams uit de Haarlemmermeer om mee te doen aan de dames B-competitie Haarlemmermeer.
Wat daarbij dit jaar in de agenda opvalt is dat we 4 x achter elkaar thuis spelen en 4 x uit. Dit heeft te maken dat een van de teams niet altijd het eigen park kan gebruiken.
Voor diegene die niet weten wat deze inhoud hier nog wat uitleg;

We spelen op donderdagochtend in de periode van 4 april tot 26 september 9 wedstrijden uit en 9 wedstrijden thuis tegen 8 verschillende teams uit de Haarlemmermeer (in de vakanties wordt niet gespeeld).We beginnen altijd om 9.00 uur en spelen een complete wedstrijd, waarbij de derde set eventueel een tie break kan zijn. Daarna drinken we gezellig een kop koffie of thee. De ervaring heeft geleerd dat we bij een uitwedstrijd meestal voor 12.00 uur weer thuis zijn.

Klik hier voor het inschrijfformulier dat je ingevuld kan mailen naar Pascalle Raadschelders  remco.pascalle@caiway.nl of Trees de Vries famvries@kabelfoon.nl voor zondag 17 maart.
Onze voorkeur gaat uit naar het maken van een vast team. Dus wil je graag veel keren spelen, vul dan veel wedstrijden in.

We zien uit naar een leuk tennisseizoen met veel plezier en mooi weer.

Groetjes van

Pascalle Raadschelders en Trees de Vries
TV Kudelstaart.