11 mei veiling Kudelstaart voor Kudelstaart

Kudelstaartse veiling wordt dorpsfeest!

Als je de avond van zaterdag 11 mei nog niet hebt vastgelegd in je agenda, moet je dat nu toch echt doen. Het wordt een avond die je niet gauw zult  vergeten! Want de veiling Kudelstaart voor Kudelstaart belooft een echt dorpsfeest te worden. En dat niet alleen: ‘Tout Kudelstaart’ is erbij die avond in het Dorpshuis. Je wordt gemist als je er niet bent…
Het wordt een feestelijke avond waarbij veilingmeesters Dick Venema en Gert Ubink met de nodige kwinkslagen weer mooie producten en leuke diensten onder de hamer brengen. Alles bij elkaar gaat het om ruim 300 kavels!

Voor wie wil inzoomen op bloemen: daar zitten natuurlijk weer prachtige boeketten bij! Ruim 1.500 rozen en zeker 1.000 gerbera’s komen langs in tientallen bossen en boeketten. Daarmee kun je nog ‘s goed thuis komen op Moederdag! De avond begint op zaterdag 11 mei om 20.00 uur en duurt tot in de kleine uurtjes van zondag.

 Kom gezellig met je team naar de Kudelstaartse veiling.

 Voor meer informatie en de kavellijst, kijk op: www.veilingkudelstaart.nl