Mike Multi Foundation sponsort G-tennis bij TV Kudelstaart

De G-tennissers van Tennisvereniging Kudelstaart kwamen onlangs voor de derde maal samen op de banen van de club. Dit mede dankzij de hulp van de Mike Multi Foundation, die de begeleiders herkenbaar heeft gemaakt met poloshirts en sweaters.

Zeven sportievelingen kwamen onlangs naar de banen van Tennisvereniging Kudelstaart (TVK) voor de derde G-tennismiddag. Er waren twee banen speciaal voor het gezelschap gereserveerd, zodat er lekker door kon worden getennist.

POULES Eerst werd er nog even ingeslagen, waarna de wedstrijden konden beginnen. De deelnemers speelden in twee poules, een op een kleine baan en een op een halve baan. Na het sportieve gedeelte was het tijd voor het bereiden van een zelfgemaakte pizza en een verkoelend drankje.

Na het eten was het tijd voor een groepsfoto. Heidi Bruin, Marlies van Tol en Mike ‘Multi’ van der Laarse van sponsor Mike Multi Foundation kwamen speciaal voor de fotoshoot en een kennismaking met de deelnemers en de begeleiding naar het tennispark. De foundation maakt het mogelijk dat de begeleiders van het G-tennis herkenbaar zijn voor de deelnemers en anderen door middel van poloshirts en sweaters te sponsoren. Ook worden er diverse materialen aangeboden. Als afsluiting gingen nog even de voetjes van de vloer met de muziek van dj Pascal.

Wie ook geïnteresseerd is om mee te doen met het G-tennisprogramma bij TVK kan mailen naar tennis@tvkudelstaart.nl.