TVK bericht van Bestuur

Beste leden,

Inmiddels weten we dat minimaal tot en met 28 april het park gesloten blijft.
Heel jammer, maar een verstandig besluit van de overheid en de KNLTB, waar we ons volledig bij aansluiten.

De afgelopen weken hebben we van enkele leden de vraag gekregen of het wel passend was om de contributie voor 2020 te incasseren. We snappen dat er vragen zijn en hebben uitgezocht hoe dit formeel zit. De KNLTB geeft op haar website hier ook duidelijke informatie over.

Nu we in ieder geval tot en met 28 april dicht moeten blijven, hebben we in het bestuur de financiële situatie besproken. In de winterperiode is veel geïnvesteerd en we hebben doorlopende financiële verplichtingen. Gelukkig zijn we een financieel gezonde vereniging en willen dat ook blijven.

We kunnen nu nog niet inschatten hoeveel kosten en inkomstenderving we gaan krijgen en dus hoe het resultaat 2020 er gaat uitzien. Dit is mede afhankelijk van het moment dat we weer open kunnen zijn. Daarom hebben we op basis van het advies van de KNLTB als bestuur, het volgende besloten over de contributie 2020:

 • De geplande contributie verhoging voor 2020 wordt niet doorgevoerd.
  Deze maand zal de contributie via automatische incasso geïnd worden. Wij hebben de steun en contributie hard nodig om te kunnen voortbestaan. Wij als bestuur vertrouwen op de loyaliteit van de leden.
 • In het najaar bekijken we onze financiën en stellen we het voorlopig resultaat 2020 en de begroting voor 2021 op.
 • De geplande ALV van 7 april komt te vervallen en hier komt zodra de situatie het toelaat een nieuwe datum voor.

  Voor ons als bestuur is dit een volledig nieuwe situatie die geen vergelijk kent. We willen hier zorgvuldig in zijn en zullen dit jaar kritisch zijn op alle kosten en terughoudend met nieuwe investeringen. Graag jullie begrip en vertrouwen hiervoor. Op 21 april is het volgende moment waarop de overheid en aansluitend de KNLTB nieuwe richtlijnen gaan geven.
  De huidige maatregelen zijn ook te zien op de site Centrecourt van de KNLTB.
  Heeft u nog vragen omtrend deze nieuwsbrief, mail dan naar info@tvkudelstaart.nl

Blijf gezond en hopelijk tot snel bij TVK.

Met vriendelijke groet,
Bestuur TVK