Schrijf je in voor de TVK clubkampioenschappen!

Beste TVK leden.

 

Na een zeer lastige periode mogen we de laatste tijd weer steeds iets meer van onze vrijheden genieten. We zijn daarom blij dat we, natuurlijk met wat aangepaste regels op de banen, rond de banen en in het clubhuis, de clubkampioenschappen 2020 door kunnen laten gaan. Bijgaand vind je alle benodigde informatie met een link naar het inschrijfformulier. Mocht je niet weten in welke speelsterkte je thuis hoort, informeer dan bijvoorbeeld bij je tennisleraar, tennismaatjes of mail de commissie.

 

Veiligheid staat voorop en daarom zullen wij in verband met het coronavirus extra maatregelen nemen. Daarbij doen wij een beroep op alle deelnemers en bezoekers om de regels omtrent de veiligheid en hygiëne in acht te nemen. In een eerder bericht van het bestuur zijn wat regels uiteen gezet waarbij vooral een beroep wordt gedaan op zelfdiscipline. Hierbij nog een link naar een aantal algemene regels vanuit de KNLTB.

Wij hopen natuurlijk dat de overheid niet genoodzaakt zal zijn om de versoepelingen terug te draaien. Mochten wij het toernooi toch moeten annuleren, dan laten we u dat natuurlijk zsm weten. Wij gaan in ieder geval verder met de voorbereidingen en wij ontvangen je graag op ons mooie park.
Klik hier voor meer informatie en om je in te schrijven.

Met sportieve en vooral ook opgeluchte groet,

CKC TVK.