Aanmelden Kings Talent

Geachte tennis spelers/speelsters, 

Met groot genoegen kondigen wij de KingsTalent Tennis Try Outs 2022 aan! In de bijlage vind u de officiële uitnodiging. 

Over KingsTalent 

KingsTalent is een sports recruiting agency in Nederland en België. Samen met een groot team aan sportconsultants begeleiden wij talentvolle student-sporters naar College/University in Amerika op basis van een scholarship.    Het combineren van sport en studie op hoog niveau in het sportgekke Amerika is een unieke belevenis. Met de focus op persoonlijke begeleiding opent KingsTalent deuren voor jonge talenten in het land van de onbegrensde mogelijkheden. 

KingsTalent Tennis Tryouts 

Tijdens de Try Outs willen wij talentvolle jeugd en ouders verwelkomen om deze informatiedag bij te wonen in Leeuwarden, Nederland. Het doel van deze dag is om de mogelijkheid van de combinatie van sport en studie onder de aandacht te brengen bij onze jeugdspelers. Dit concept is vrijwel onbekend binnen Europa, echter is het een enorme kans voor de speler om zich verder te ontwikkelen in zijn/haar sport en ongetwijfeld als persoon.

We hebben een vullend programma met tennisactiviteiten en presentaties van o.a CEO Paul de Koning en voormalig Divisie 1 speelster en sportconsultant Tessa van der Ploeg. Zij zullen spreken over hun persoonlijke ervaringen en u informeren over het combineren van tennis en studie in de VS. 

Daarnaast is er tijd om tijdens het nuttigen van een drankje en een hapje met onze medewerkers te spreken. Aan het einde van de middag zal er tijd zijn voor een aanvullende tennissessie. 

Het volledige programma en de routebeschrijving van het evenement is bij deze uitnodiging gevoegd. 


Wij hopen u op 1 april te mogen begroeten! 
Met vriendelijke groet,

Tessa Van der Ploeg
Sportconsultant Tennis 


T – +31622039157
E – tessa@kingstalent.com
W – www.kingstalent.com