Anouk geeft tennisles bij TVK

Beste leden,

Mijn naam is Anouk Bosman, ik ben 39 jaar en ik woon al mijn hele leven in Kudelstaart. Inmiddels woon ik al een tijd samen met mijn partner Stefan Wegbrands en hebben wij twee zoons van 8 (Gijs) en 10 jaar (Pim). 

De afgelopen 18 jaar heb ik met veel plezier les gegeven bij ALTC de Aemstelburgh in Amstelveen. Maar vanaf dit winterseizoen ga ik aan de slag bij TVK en kom ik Mark en Wim versterken. Vanwege de baanbezetting zal ik in eerste instantie vooral overdag lesgeven. Volwassenen die net beginnen of al langer tennissen, jeugdleden die net beginnen of graag wat meer willen tennissen; iedereen is welkom. 

Mocht je aan de slag willen gaan, kun je contact met mij opnemen door een email te sturen naar anouktvk@hotmail.com. Of je kunt mij bereiken op 06-51379655. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Tot op de baan!