Winterchallenge 9 december gaat niet door!

Beste Winterchallenge deelnemers,

Helaas gaat de tweede Winterchallenge (vrijdag 9 december) niet door!

Wij hebben enorm veel, enigszins begrijpelijke, verhinderingen binnen gekregen voor aanstaande vrijdag 9 december vanwege de WK kwartfinale wedstrijd tussen Nederland-Argentiniƫ om 20:00 uur. Wij vrezen dat inhalen niet voor alle teams mogelijk gaat zijn in deze drukke feestmaand, daarom hebben wij besloten om de tweede Winterchallenge speeldag in zijn geheel te cancelen. Hopelijk kan iedereen hier begrip voor opbrengen want tenslotte blijft het behalen van een WK kwartfinale een grootse prestatie, speciaal voor de voetballiefhebbers onder ons.

Wij, als recreatiecommissie, verwelkomen jullie graag weer op ons park voor een gezellig avondje tennis op 13 januari in het nieuwe jaar.