TVK bestaat 40 jaar! Bekijk hier de feestelijke activiteiten

In 2024 bestaat T.V.K. 40 jaar. Dit gaan we met elkaar vieren op zaterdag 16 maart 2024. Op deze dag zijn er drie activiteiten; een Jeugd Mix toernooi, een Volwassenen Mix toernooi en een knallende feestavond! Voor alle drie de activiteiten geldt vol is vol en exclusief voor leden, dus schrijf je snel in via onze website.

Eerst tennissen…

De jeugd tot 18 jaar mag als eerst aantreden op het sportpark. In een onderling tennistoernooi gaan zij korte wedstrijden spelen in hun eigen niveau. Dit alles onder leiding van onze tennistrainers Wim, Mark en Anouk. In de kantine staat binnen een verrassingsspel klaar. Het jeugdtoernooi is van 10:00 tot 12:00 uur met daarna de prijsuitreiking in de kantine. Inschrijven voor 1 maart via de website.

De ‘volwassenen’ worden uitgenodigd om op deze dag met elkaar de strijd aan te gaan. Na (individuele) inschrijving via de website wordt er een dubbeltoernooi gespeeld. Zo kan het dus zomaar gebeuren dat je in een duo speelt met een clubkampioen of met een erelid van TVK. Ondertussen kunnen er extra punten gehaald worden in de kantine met het rode draadspel. We verzamelen om 12:30 uur. Het toernooi start om 13:00 en gaat door tot 17:00 uur. De prijzen worden ’s avonds uitgereikt. Inschrijven via de website voor 1 maart, vergeet niet om je huidige speelsterkte van de dubbel ook door te geven.

…dan feesten

In de avond is de kantine omgetoverd. Er gaat namelijk heerlijk worden gedanst. De vereniging bestaat 40 jaar en dit vieren we met een TVK Top 40 Feest. Verschillende DJ’s en zanger laten de beste hits horen waarop niemand stil kan blijven staan. Aangezien onze kantine niet iedereen kan huisvesten, vragen we je voor dit feest aan te melden via de website. Toegang is 18+ en vol is vol. Doe dit dus snel zodat jij op de gastenlijst staat. Het feest start om 20:30 en gaat door tot 01:00 uur. Consumpties enkel te betalen via PIN.

Inschrijven jeugd toernooi
Inschrijven Volwassenen toernooi
Inschrijven Feest

Let op: De maximale inschrijvingen voor het toernooi voor de volwassenen zijn bereikt. Vanaf nu zal je op de reservelijst geplaatst worden. We houden je op de hoogte wanneer er een plek
beschikbaar is.