Sponsoring

​Welkom als (toekomstige) sponsor van Tennisvereniging Kudelstaart​
U leest op deze pagina wat de mogelijkheden zijn voor u als (toekomstige) sponsor bij Tennisvereniging Kudelstaart.
Tennisvereniging Kudelstaart, beter bekend als TVK heeft momenteel ruim 630 leden. We zijn daarmee de grootste vereniging in Kudelstaart en behoren daarmee tot één van de grotere verenigingen in de regio.

Met de vele vrijwilligers zorgen wij ervoor dat onze leden kunnen deelnemen aan door de KNLTB (de landelijke tennisbond) georganiseerde competities en toernooien spelen. We nemen ook deel aan regionaal georganiseerde competities en toernooien en interne competities en clubavonden. Al meer dan 20 jaar organiseren we een zeer succesvol regionaal toernooi, het Kudelstaarts Open, waar veel tennissers uit de regio aan meedoen.

Als sponsor bent u dus heel goed zichtbaar binnen de regio.

Wat kunnen wij u bieden?

1. Advertentiedoeken en borden

Heeft u nog geen eigen bord om op de baan te hangen?

Wellicht hebben jullie zelf reclameborden, zo niet dan kunnen wij onze sponsor Van Riemsdijk Reklame aanbevelen voor het maken van het bord: Van Riemsdijk Reklame in Aalsmeer. Onze contactpersoon is Simone Boerlage; simone@vanriemsdijk.com. Zij kunnen u de exacte informatie geven de over het aanleveren van tekst, beeld, logo, enzovoort. Een indicatie voor de aanmaakkosten is € 90,00 per strekkende meter, exclusief BTW. ​

2. Advertentie magazine SMASH

Verschijnt 4 x per jaar, full color, A4 formaat en circa 40 pagina’s. Oplage is 500 stuks.

3. Sponsoring speciale evenementen

Als laatste is er de mogelijkheid voor het sponsoren van speciale evenementen zoals het Open Toernooi; kosten hiervan zijn vanaf € 275,00 per jaar. U krijgt dan een logo op de aankondigingsposter en er wordt een speciaal toernooiboekje gemaakt voor de deelnemers. Ook krijgt uw bedrijf aandacht op onze website door een verwijzing naar uw website en het vertonen van uw logo. Op ons tennispark kunt u ook banieren e.d. laten ophangen tijdens de toernooidagen.

Heeft u interesse voor één van deze sponsormogelijkheden en/of heeft u nog vragen? Neem dan contact op met Caroline Alders. Zei is bereikbaar op pr@tvkudelstaart.nl.

Wij hopen u te ontmoeten!